Fototävling!

Tänk att få dina bilder publicerade? Nu har du chansen! Evangeliska Frikyrkan, Pingst och Svenska Alliansmissionen inbjuder till en fototävling i samband med ett nytt gemensamt studiematerial om mission.

Var med i vår fototävling och vinn en möjlighet att få din bild publicerad i missionsmaterialet. Förutom att få din bild publicerad vinner de bästa bidragen ett festivalpass till Gullbrannafestivalen eller Frizon eller en konsertbiljett till Pingst konferens på Nyhem. Utvalda bilder får dessutom vara med i en fotoutställning under dessa veckor.

Det övergripande temat för de bilder vi söker är så klart mission. Hur skulle du illustrera mission? Ledord att utgå från i ditt fotograferande kan till exempel vara: relationer, mötesplats, livsstil, kulturmöte, hopp, generositet, bön etc. Listan kan göras lång…

Skicka dina bilder med en motivering till #agorasverige eller till foto@alliansmissionen.se. Tävlingsperioden är 1-31 maj. Tänk på att om du anmäler bilden via Instagram kan vi behöva bilden i högre upplösning i ett senare skede. Vi garanterar att din bild bara används i samband med detta material. Även om din bild kommer med i utställningen är det inte säkert att den kommer med i det tryckta materialet.

Kambodja sovande gubbe2