Campinas, Brasilien

I fredags kom vi äntligen fram till Campinas efter en lång resa. Här bor vi på CIBIs, EFKs dotterssamfund, pastorsskola. Här på området finns även CIBIs huvudkontor. I Campinas kommer vi att vara i två månader och hjälpa till vid ett projekt för barn och unga som befinner sig i riskzon för att på olika sätt råka mer illa ut än vad de redan gjort. i Oktober åker vi vidare till Itaporanga i Paraiba (norra Brasilien).

Vi har blivit väldigt väl omhändertagna och de människorna vi träffat är måna om att vi ska ha det bra och trivas. Redan är det fler som har bjudit in oss till att komma hem till dem. Nu i början av veckan ska vi fixa med praktiska saker och myndighetskontakter som behöver falla på plats. I mitten av veckan ska vi åka til projektet där vi kommer att arbeta. Bussresan dit kommer att ta omkring en timma. Området där vi bor är ett väldigt fint och bra område till skillnad från området där det sociala projektet finns.

I helgen har vi lärt känna bostadsområdet lite, bland annat en trevlig park som heter Tacuaral. Där finns en damm och många människor som motionerar eller bara umgås. 

vi ser fram emot vår tid här i Brasilien 

 

IMG_1337Jesper utanför Pastorsskolan

 

 

 

IMG_1347Anna

IMG_1355Parken Tacuaral

 

 

Allt gott 

// Anna-carolina och Jesper Nygren