Film, Blommor och Hongkong

Hej alla glada!

Jag pratade förra gången om att jag höll på att göra lite film. Jag har gjort klart en film och jobbar fortfarande på en, den tog lite längre tid att komma igång med för att jag behövde hjälp med översättning och jag kunde inte börja arbeta förens det var översatt. Men nog prat om den filmen, det finns ju en film som är klar om mothertounge och jag skulle bli jätteglad fall ni tog er tiden att se den. Jag skickar en länk här och hoppas att den funkar.

Filmen handlar om ett av Thai lahus projekt som ser till att barn får lära sig att läsa och skriva på sitt modersmål.

Förutom att jobba lite med film så har jag fortsatt med mitt vanliga jobb med engelsk undervisning men jag har inget emot att göra mer filmer och det kanske kommer lite mer filmer. Det är en rolig media att jobba i och det kommer komma mer filmer om EFKs arbete.

Under den här månaden har vi hunnit med att se blommor och resa till Hongkong och även vara med en kort stund under Roundtable Konferens (en konferens för EFKs samarbetsparters här i asien). I Chiang mai har de varje år en blomsterfestival som vi har haft turen att se.

Vi har åkte till Hongkong i Februari lite för att vi inte fick stanna i Thailand längre. Så vissa åkte till Hongkong för att fixa ett nytt visum medan jag inte gjorde det. Jag behöver ju inte vara i Thailand lika länge som de andra i mitt team. Är ju inte så lång tid kvar men det är tid jag får så jag får vara tacksam för varje dag.

När vi var i Hongkong tog vi också tid att lära oss lite om dess historia, alltid intressant att få lära sig om historia och kulturer som man inte vet så mycket om.

Sen var det också en vecka jag inte såg Axel något, det var som att bara försvann. Ingen av er som vet vad som hände med honom?

Ett foto från barnen på förskolan, en bild från flower festival och två glada killar för de har fått nytt visum.